review

review ouders BSO Bloei

Miloushka-dag” is een begrip bij ons thuis.

Het was altijd de leukste dag van de week! Iedere opvang middag naar buiten en bij minder weer binnen knutselen, verkleden, broodjes bakken of spelletjes spelen. We hebben onze dochter bij Miloushka zien bloeien tot een zelfverzekerder buitenkind. Alle speeltuinen van Amsterdam zijn bezocht en de uitstapjes naar musea, badjes en meertjes waren fantastisch! Miloushka biedt warmte, liefde, rust en ruimte. We kunnen niet wachten tot onze kleinste ook mag!

Clara

Miloushka is een warme, lieve gastouder, die de kinderen regelmaat en rust bied en toch ook uitdaging. Ze is creatief en bied de kinderen elke week een knutselwerkje aan of bakt iets met hen. Daarnaast spelen de kinderen heerlijk in haar gezellige, ruime woonkamer met elkaar en haar eigen kind(eren).

In de zomermaanden gaat ze met de kinderen naar buiten en kunnen ze heerlijk spelen, energie uiten en soms zwemmen. 

Ik ben erg dankbaar voor de jaren die mijn meisjes bij Miloushka konden zijn en zij hebben erg genoten van haar opvang en voelen zich verbonden met haar en haar kinderen.

Tal, moeder van Chiara en Naomi

“Ik ben echt heel tevreden over Miloushka’s opvang. Het kleinschalige en persoonlijke heeft naar mening grote voordelen boven reguliere opvang, het wordt door mijn twee kinderen ook anders ervaren. Ongedwongener, huiselijker en persoonlijker. Daarnaast onderneemt Miloushka ook echt bijzondere activiteiten: musea, parken, speeltuinen, knutselen en meer. Echt bijzonder! ” Thijs 

We hebben onze dochter van 5/6 altijd met veel plezier bij Miloushka ondergebracht. Het spelen buiten en bij haar thuis, met haar eigen en andere kinderen, was fijn en vertrouwd. 

Ruben

“Onze dochter van 7 speelt lekker actief en gezellig bij de opvang van Miloushka! Fijn is het ook dat het een klein clubje kinderen is, waardoor er veel aandacht, activiteit en beweging is.”

Wybe